Apparaten en accessoires
Paaspastei
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
36.5 g
Calorieën
2052 kJ /
491 kcal
Vetten
31.1 g
Koolhydraten
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Shakshuka
50min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Soefganiots
2u.
Gevulde vis
1u. 50min
Italiaanse brunch
1u. 30min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min